Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Praznovanje Lučkinih 55 let

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

12. september 2013

Praznovanje Lučkinih 55 let

Zapisano pod Novice

Ob praznovanju na Pikinem festivalu se bodo otroci zabavali na predstavi Ko posveti lučka znanstveniku Dr. Ladu S. Ledu in se igrali z inovativnimi kockami Domišljijskega igrišča.

Ob praznovanju 55. rojstnega dneva Lučke na Pikinem festivalu v Velenju, bomo otrokom ponudili ustvarjalno okolje in vzdušje.

Otroci različnih starosti se bodo lahko zabavali in učili ob gledališki predstavi Ko posveti lučka znanstveniku Dr. Ladu S. Ledu ter igrali na našem novem igrišču s posebnimi inovativni kockami Domišljijskega igrišča, ki spodbujajo neusmerjeno, prosto in ustvarjalno otroško igro. Vabimo vas, da se nam tudi vi s svojimi otroki pridružite na na Pikinem festivalu v Velenju, 22. - 28. 9. 2013.

Domišljijsko igrišče

Domišljijsko igrišče je mobilni sistem igral, sestavljen iz večjih kock različnih oblik in velikosti, ki jih otrok lahko poljubno sestavlja. Dve kocki postaneta stena, stena postane soba, soba postane hiša. Domišljijsko igrišče namreč sestavljajo »prosti deli«, ki spodbujajo otroke, da preoblikujejo svoje okolje in prilagodijo igro svoji domišljiji.

Otrok lahko z uporabo kock domišljijskega igrišča vsak dan naredi novi svet. Sestavi lahko vse od živali, hiš, raket, robotov, toboganov ... Najbolj pomembno je, da ustvarja svoja pravila, saj je domišljijsko igrišče odprto in spodbuja otrokovo izražanje, razmišljanje in igro.

Ko Posveti lučka znanstveniku dr. Ladu S. Ledu

Lučkino praznovanje dopolnjujemo z novo predstavo Ko lučka posveti dr. Lado S. Ledu, v kateri znanstvenik dr. Lado s pomočjo Lučke ustvarja sladoled, pri čemer se po nesreči zamrzne sam. Takrat mu na pomoč priskočijo otroci, ki jih na koncu predstave nagradimo z Lučkino rojstnodnevno torto. 

Ko bodo otroci v Velenju dodobra razmigali možgančke, bodo lahko z otroškimi sladoledi Lučka in prijatelji razmigali še jezičke.

Vljudno vabljeni!


Vstop je prost.

Vsi članki