Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Otroški bazar 2014 - dobrodelna akcija

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

8. september 2014

Otroški bazar 2014 - dobrodelna akcija

Zapisano pod Novice

Z nakupom 1 otroškega sladoleda Ljubljanskih mlekarn boste 1 otroku iz področja Štajerske in Pomurja omogočili toplo kosilo. Zaradi stiske, v kateri se je znašla družina, bi otrok sicer ostal lačen.

 

 

Od 11. do 14. septembra bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal 9. Otroški bazar, največji sejem za družine v Sloveniji. Ljubljanske mlekarne bomo na njem tudi letos predstavljale otroške sladolede, skupaj z organizatorjem sejma in Zvezo prijateljev mladine Moste-Polje pa organiziramo tudi dobrodelno akcijo 1 Lučka = 1 topel obrok.

 

PESTER PROGRAM

Bazar bo ponovno bo postregel z raznoliko sejemsko ponudbo, nasveti za starše in številnimi sejemskimi popusti. Dogodek bodo bogatili še medgeneracijske in ustvarjalne delavnice, športno dogajanje, mini živalski vrt, glasbeni in gledališki program na Bazarkovem odru in razstava likovnih del otrok. Tradicionalno bo potekala tudi tržnica rabljene otroške opreme. Prvič na sejmu bo potekalo tudi srečanje nosečnic in mladih staršev v okviru katerega bodo številni strokovnjaki skozi delavnice in predavanja odgovorili na številna vprašanja ki se porajajo ob rojstvu otroka.

 

1 LUČKA = 1 TOPEL OBROK

Otroški bazar tudi letos ne pozablja na dobrodelnost. Skupaj z našimi mlekarnami in Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje organiziramo dobrodelno akcijo 1 Lučka = 1 topel obrok, v okviru katere boste obiskovalci sejma z nakupom sladoleda donirali za tople obroke otrok iz Štajerske in Pomurja, ki bi sicer zaradi stiske, v kateri so se znašle njihove družine, ostali lačni.

 

Otroške sladolede Ljubljanskih mlekarn boste lahko kupili na našem razstavnem prostoru v Hali A ali pri maskoti Lučki, ki se bo sprehajala po sejmišču. Tudi sicer na prostoru pripravljamo bogat otroški program, ki se bo odvijal vsako polno uro.

 

Vljudno vabljeni!

 

Vsi članki