Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Najboljši tiskani interni medij

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

8. november 2013

Najboljši tiskani interni medij

Zapisano pod Novice

Naša interna revija Iz zelenega v belo je prejela nagrado Papirus za najboljši tiskani interni medij. 

Prvi dan 17. Slovenske konference o odnosih z javnostmi se je zaključil v duhu slavnostne prireditve, na kateri je Slovensko društvo za odnose z javnostmi podelilo štiri prestižne stanovske nagrade, med katerimi je tudi Papirus. Zanjo se potegujejo vsa tiskana in elektronska glasila, namenjena obveščanju zaposlenih oziroma komuniciranju z zaposlenimi v podjetjih, zavodih in organizacijah Republike Slovenije. 

 

Največji napredek

Najboljši tiskani interni medij smo izdale Ljubljanske mlekarne, in sicer interno revijo Iz zelenega v belo. Ob podelitvi nagrade je predstavnica strokovne žirije povedala, da je žirija v naši reviji opazila največji oblikovni in vsebinski napredek v zadnjem letu in odločila, da nam podeli nagrado Papirus.

 

V Ljubljanskih mlekarnah je uredniški odbor v sestavi Barbare Dornik, Janeza Jakopina, Tomaža Pokorna, Bruna Majerja, Ivanke Valjavec in Sare Wagner, pod taktirko urednice Renate Lovrak, v zadnjem letu namreč izpeljal temeljito vsebinsko in vizualno prenovo revije. Po podatkih raziskave, ki jo je uredniški odbor izvedel pred in po prenovi revije, so zaposleni prenovo dobro sprejeli, s čimer o čemer smo prepričali tudi žirijo.

 

Izbor

Nagrado je podelila strokovna žirija za nagrado Papirus v sestavi: 

  • Petra Ilar, urednica revije Poslovna asistenca, 
  • Vita Cajnko Javornik, odgovorna urednica revije Manager, 
  • Barbara Škrinjar, urednica revije Stotka in pomočnica urednice revije Medicina danes,
  • Jasna Suhadolc, direktorica Virtua PR, 
  • Polonca Peterca, samostojna oblikovalka. 

 


Izmed vseh prijav je izbrala štiri finaliste: Inside (Si.mobil), Metalurg (Impol), Obzornik International (Zavarovalnica Triglav) in Iz zelenega v belo (Ljubljanske mlekarne) in nagrado podelila naši reviji.

 

Uredniškemu odboru iskrene čestitke ob ustvarjanju odlične interne revije, obenem pa gre zahvala tudi vsem sodelavcem, ki sodelujejo pri ustvarjanju njene vsebine.

Vsi članki