Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Mu Extra: jogurti z veliko več sadja

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

11. november 2014

Mu Extra: jogurti z veliko več sadja

Zapisano pod Novice

Blagovno znamko MU smo razširili z novo linijo izjemnih jogurtov MU Extra, s polnim kremastim okusom in veliko koščkov sadja.

Blagovno znamko MU smo razširili z novo linijo izjemnih jogurtov MU Extra, s polnim kremastim okusom in veliko koščkov sadja.

 

Za začetek lahko razvajali z dvema klasičnima okusoma jagoda in višnja ter tremi sestavljenimi okusi ananas/pasijonka, breskev/mango ter jabolko/cimet.

 

Novi jogurti so prepoznavni po polnem okusu, saj vsebujejo veliko več koščkov sadja od običajnih. Vsak lonček vsebuje kar do 18 % sadja, kljub polnemu kremastemu okusu, pa so prijazni postavi, saj vsebujejo le 2,5 % mlečne maščobe.

 

Pakirani so v 140-gramske lončke s kartonskim ovojem. Da bi kupci lažje in hitreje prepoznali izdelek na policah poskrbi vpadljiv in privlačen dizajn, nenazadnje pa so novi jogurti Mu Extra posebni tudi po okolju prijazni embalaži, saj je le ta iz materialov, ki jih je mogoče ponovno uporabiti.

Vsi članki