Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Ljubljanskim mlekarnam desetič zapored Trusted brand

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

27. maj 2016

Ljubljanskim mlekarnam desetič zapored Trusted brand

Zapisano pod Novice

Ena največjih potrošniških raziskav v Evropi nas je desetič postavila med najbolj zaupanja vredne znamke. 

Letos mineva 60 let od naše ustanovitve, mineva pa tudi 10 let odkar smo bili prvič izbrani za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v kategoriji mleko. Ena največjih evropskih potrošniških raziskav o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand pod okriljem revije Reader's Digest poteka že 16 let. Odlikuje jo metodologija, v skladu s katero anketiranci spontano, brez vnaprejšnjega naštevanja ali navajanja imen blagovnih znamk, navedejo tisto znamko, ki ji sami najbolj zaupajo.

V Sloveniji jo je letos izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana, sodelovalo pa je 7.400 naključno izbranih slovenskih naročnikov revije Reader's Digest Slovenija. Da deseta zaporedna nagrada ni naključje, kaže tudi ugledna družba, v kateri smo se znašli. Poleg Ljubljanskih mlekarn so namreč naziv najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk že deseto leto zapored prejele slovenske blagovne znamke Gorenje, Telekom Slovenije, NLB, Zavarovalnica Triglav, Petrol, Cedevita, Lekadol, Fructal in Barcaffé.

Naj ob tem omenimo še nedavno raziskavo Valicona, v kateri se je med 10 najmočnejših blagovnih znamk v Sloveniji uvrstilo Alpsko mleko. Na lestvici znank so poleg Alpskega mleka še Barcaffé, Radenska, Coca-Cola, Cockta, Fructal, Cedevita, Argeta, Milka in Perutnina Ptuj. Obe odlični uvrstitvi potrjujeta, da že več desetletij delujemo odlično in nam potrošniki vedno znova izkazujejo zaupanje.

Vsi članki