Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Kariera v mlečni industriji? Razpisujemo štipendijo.

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

23. december 2015

Kariera v mlečni industriji? Razpisujemo štipendijo.

Zapisano pod Novice

Želite kariero v mlečni industriji v mednarodnem podjetju? Razpisujemo štipendijo za magistrski študij I2FA v Franciji - Ingénieur International en Formation par Apprentissage.

Ljubljanske mlekarne, vodilna mlekarna v Sloveniji in del največje mlekarske industrije Skupine Lactalis, ki zasleduje in ustvarja trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov, razpisujemo mednarodno štipendijo za dveletni magistrski študij na področju mlečne industrije na Visoki šoli za kmetijstvo v francoskem mestu Angers (L’Ecole Supérieure D’Agricultures – ESA).

Program je zasnovan tako, da študentje svoje teoretično znanje izpopolnjujejo na podiplomskem študiju na ESA in s pridobivanjem praktičnih izkušenj v proizvodnih podjetjih skupine Lactalis. Po zaključenem študijskem programu imajo kandidati možnost pričeti svojo kariero v Ljubljanskih mlekarnah.

Pogoji:

  • Imate diplomo (ali vsaj zaključena štiri leta študija – 240 kreditnih točk) biotehniške, kemijske, 
    naravoslovno tehniške ali veterinarske fakultete s poudarkom na živilski panogi (zaželeno na mlečnih proizvodih)?
  • Ste pripravljeni na dveletni študij in delo v tujini?
  • Ste stari največ 26 let (v septembru 2016)?
  • Imate napredno znanje angleškega jezika (vsaj B2)?
  • Ste mobilni, ambiciozni in delovni?
  • Se želite naučiti francoskega jezika (predznanje ni potrebno)?
  • Želite začeti svojo kariero v mlečni industriji?

Če izpolnjujete vse naštete pogoje, vas vabimo, da se prijavite na razvojkadrov@l-m.si, kjer bomo z veseljem prebrali vaš kratek življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku. Prav tako bomo veseli vaših morebitnih dodatnih vprašanj.

Rok za prijavo je četrtek, 7. 1. 2016.

Vsi članki