Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Glasujte za nas!

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

14. januar 2015

Glasujte za nas!

Zapisano pod Novice

Potegujemo se za naslov državnega prvaka Evropske poslovne nagrade, v kategoriji okoljski in korporativni trajnostni razvoj. Svoj glas lahko oddate do 24. februarja 2015.

Ljubljanske mlekarne tekmujemo za naslov državnega prvaka Evropske poslovne nagrade (European Business Award), ki se podeljuje pod pokroviteljstvom mednarodne revizijske hiše RSM International. Na podlagi ocene strokovne komisije smo v kategoriji Okoljski in korporativni trajnostni razvoj (The Award for Environmental & Corporate Sustainability) že prejeli naziv državnega prvaka, kar nam je omogočilo nadaljevanje tekmovanja. V ta namen smo pripravili in objavili tudi kratek predstavitveni film.

Več kot 100 podjetij iz 33 držav

Za naslov državnega prvaka Evropske poslovne nagrade se poteguje več sto podjetij iz 33 držav. Evropska poslovna nagrada je namenjena spodbujanju poslovni prodornosti in etiki v evropski poslovni skupnosti. S tem želi nagraditi najbolj izstopajoče primere uspešnosti podjetij oziroma podjetnikov iz držav Evropske unije.

Video predstavitve podjetij, ki ponujajo vpogled v poslovanje in uspehe posameznega podjetja, so objavljene na spletni strani Evropske poslovne nagrade www.businessawardseurope.com, kjer si jih lahko ogledate in do 24. februarja 2015 tudi glasujete. Video, ki prejme največ glasov, bo 3. marca 2015 razglašen za nacionalnega prvaka posamezne države.

Glasovanje

Prvi krog tekmovanja na državni ravni poteka od 6. januarja do 24. februarja 2015. V tem času si želimo pridobiti čim več glasov za naš predstavitveni film, ki se prav tako nahaja na spletni strani www.businessawardseurope.com.

Drugi krog tekmovanja na evropski ravni pa bo potekal od 3. marca do 16. aprila 2015, kjer se bo glasovalo za zmagovalca in prejemnika naziva evropski prvak. Zmagovalec bo razglašen na svečani podelitvi nagrad maja 2015.

Ne vezano na javno glasovanje za naziv nacionalnega prvaka, bo strokovna komisija 10. februarja 2015 izbrala in razglasila 100 podjetij, ki prejmejo nagrado Ruban d'Honneur. Evropski zmagovalci v 10 tekmovalnih kategorijah bodo prav tako razglašeni na svečani podelitvi nagrad maja 2015.

Kako glasovati?

  • Pojdite na spletno stran www.businessawardseurope.com, kjer za svoje najljubše podjetje lahko glasujete ali po državah ali po kategorijah.
  • V kolikor glasujete po državah, kliknite na ustrezno zastavo države, če pa želite glasujete po kategorijah pa kliknite na ustrezno ikono kategorije.
  • Nato kliknite na video, ki si ga želite ogledati in zanj glasovati. 
  • Za glasovanje se je potrebno registrirati: v prostor “Vote for this entry!” vpišite svoj e-naslov in kliknite na gumb VOTE. 
  • Na vaš e-naslov boste prejeli sporočilo in povezavo, na katero kliknete in tako registrirate svoj glas.
  • V kolikor ne kliknete na povezavo v e-sporočilu takoj po prejemu, se lahko s pomočjo podatkov, ki jih prejmete v istem e-sporočilu, registrirate in glasujete tudi kasneje.

OPOZORILO: na določen e-naslov je lahko registriran le en glas.

Za vsak vaš glas se iskreno zahvaljujemo!

 

 

Vsi članki