Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Boš na maratonu v Lukovi ali Majini EGO Quark ekipi?

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

13. oktober 2016

Boš na maratonu v Lukovi ali Majini EGO Quark ekipi?

Zapisano pod Novice, ljubljanski, maraton, Ego, quark

Najhitrejša slovenska atleta Luka Janežič in Maja Mihalinec sta se v okviru 21. Ljubljanskega maratona pridružila EGO Quark ekipi in postala naša ambasadorja ter promotorja naših tekaških majic. Skrbita tudi za zanimive video vsebine, nasvete in spodbudo članom EGO Quark ekipe pred največjim tekaškim dogodkom v Sloveniji.

 

Si prijavljen na Ljubljanski maraton in si želiš biti del naše ekipe? Sodeluj v nagradni igri na Facebooku, izberi ekipo Maje (roza majica) oziroma ekipo Luke (modra majica) in se poteguj za darilni paket, ki vključuje EGO Quark tekaško majico za nastop na Ljubljanskem maratonu, tekaško brisačo, nosilec za mobilni telefon, bidon, odsevnik ter EGO Quark izdelke.
Upoštevajo se odgovori, oddani v komentarje na profilih EGO, Ljubljanski maraton ter osebnih profilih Maje Mihalinec in Luke Janežiča.

Izžrebanci bodo nagrado lahko prevzeli na promocijskem prostoru EGO Quark v okviru Sejma Tečem v dneh pred dogodkom, ob tem se bodo tam imeli možnost tudi srečati z našima ambasadorjema.

Podrobnejša pravila nagradne igre lahko preberete s klikom na dokument na dnu besedila.

 

Se vidimo na Ljubljanskem maratonu!

Vsi članki