Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Alpsko mleko za 32 varnih hiš vsak teden v letu

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

25. januar 2016

Maja Kalan

Alpsko mleko za 32 varnih hiš vsak teden v letu

Zapisano pod Novice

Prvih 1500 litrov mleka že razdeljenih med varne hiše po vsej Sloveniji.

Ljubljanske mlekarne smo že oddale prvih 1.500 litrov mleka v 32 varnih hiš, materinskih domov in drugih sorodnih ustanov po vsej Sloveniji. Materinskim domovom bomo tako skozi celo leto podarili 27.500 litrov Alpskega mleka, ki je izdelano iz 100-odstotno slovenskega mleka, v celoti predelano v Sloveniji in je prva izbira kupcev. V ta namen smo prejšnji teden že tradicionalno gostili sekcijo materinskih domov, varnih hiš in sorodnih organizacij pri Socialni zbornici Slovenije.

V podjetju s pomembno vlogo v lokalnem okolju se zavedamo, da je to le eden od delčkov, ki omogoča boljše delovanje nevladnih organizacij. Z drobnimi donacijami stotinam športnih, kulturnih, mladinskih in drugih društev oziroma organizacij Ljubljanske mlekarne po najboljših močeh že 60 let oblikujemo svojo sestavljanko družbene odgovornosti.

Vsi članki