Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost 1896 toplih obrokov za otroke

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

14. september 2014

1896 toplih obrokov za otroke

Zapisano pod Novice

Sredstva zbrana v okviru dobrodelne akcije 1 Lučka = 1 topel obrok na Otroškem bazarju bomo namenili za tople obroke otrok, ki bi zaradi stiske, v kateri so se znašle njihove družine, sicer ostali lačni.

Sredstva zbrana v okviru dobrodelne akcije 1 Lučka = 1 topel obrok na Otroškem bazarju bomo namenili za tople obroke otrok, ki bi zaradi stiske, v kateri so se znašle njihove družine, sicer ostali lačni.

 

Na največjem sejmu za družine Otroški bazar je štiri dni potekala dobrodelna akcija 1 Lučka = 1 topel obrok. Obiskovalci so z nakupom Lučke, Ježka ali Toma do simoličnega zaključka akcije, ki je potekal v nedeljo, 14. 9., ob 15. uri, zbrali sredstva za 1896 toplih obrokov. Zbrana sredstva bomo donirali Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, namenjena pa bodo toplim obrokom za otroke iz Štajerske in Pomurja, ki bi sicer, zaradi stiske v kateri so se znašle njihove družine, ostali lačni.

 

Na zaključnem dogodku je Tanja Petek iz Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje povedala, da se v okviru njihovega dela vsak dan srečujejo z revščino in se soočajo s številnimi klici pomoči potrebnih, zato se je prav posebej zahvalila organizatorjem za takšno pobudo. Ljubljanske mlekarne in predstavniki sejma Otroški bazar se ob tej priložnosti zahvaljujemo vsem obiskovalcem za donacije in za srčnost, ki ste jo izkazali ob nakupu sladoleda in omogočili uspešen zaključek akcije, ki je potekala vse dokler sejmišče ni zaprlo svojih vrat. 

 

Zahvaljujemo se tudi za vse glasove, s katerimi ste nas tretje leto zapored izbrali za najboljšega razstavljavca.

 

Foto: Matej Kolaković

Vsi članki