Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost 100-odstotno slovenski zajtrk z našimi izdelki

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

9. november 2016

100-odstotno slovenski zajtrk z našimi izdelki

Zapisano pod Novice

Ob dnevu slovenske hrane, 18. novembra, se že ob zajtrku spomnimo, kako okusna in zdrava je slovenska hrana.

Skoledica toplega mleka, kruh z maslom in medom v prijetni družbi jabolka nas pozdravijo vsako leto v začetku jeseni. Ob dnevu slovenske hrane, 18. novembra, se otroci s tradicionalnim slovenskim zajtrkom spoznavajo z najboljšim, kar je slovenskega. Dan, ki je svojevrsten praznik slovenskih pridelovalcev in predelovalcev in poudarja pomen domače samooskrbe, je tudi dan, ko Ljubljanske mlekarne vašemu krožniku ponudimo le najboljše.

Ljubljanske mlekarne sodelujemo z več kot 2000 slovenskimi proizvajalci mleka, od katerih bomo letos odkupili okoli 190 milijonov litrov mleka. Mleko in maslo, ki bosta namenjena projektu tradicionalni slovenski zajtrk, sta izdelana iz 100-odstotno slovenskega mleka in predelana v Sloveniji, kar potrjujemo s spodnjo izjavo.

Nalijte si skodelico Alpskega mleka. Maslo Mu Cuisine vzemite iz hladilnika, na svežem kruhu se bo še posebej lepo mazalo. Ljubljanske mlekarne vam zagotavljamo, da se bo na mizo prikradel znan okus, ki naj vas spremlja vsak dan v letu.

Dober tek.

Vsi članki