Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Mlečni zdrob 2.0

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

5. avgust 2015

besedilo in foto: Ljubljanske mlekarne

Mlečni zdrob 2.0

Zapisano pod Kulinarika, alpsko, mleko, vanilja

V vrtcu s(m)o mu včasih rekli gres. Mi smo ga na novo odkrili s prihodom Alpskega mleka z okusom vanilje. 

Mlečni zdrob ni le lahka večerja za malčke, lahko je tudi odličen zajtrk za vsakogar, ki je pripravljen v nekaj minutah. Koruzni, pšenični, pirin, kuhan na mleku... In nadgradnja zdroba: obogaten z vaniljevim mlekom. 

Recept je preprost: Alpskemu mleku z okusom vanilje, ki ga bolj ali manj sladkosnedi zalijte z manj ali več običajnega Alpskega mleka, med segrevanjem dodajajte zdrob in ne pozabite mešati. Ko bo mlečni zdrob dosegel gostoto, ki vam ustreza, samo še na krožnik z njim in dober tek. 

 

Vsi članki